mleko

  • Mleczne wędrówki po Polsce

    Zwiedzając Polskę, odkrywamy nie tylko nieznane nam tereny, zabytki, ale również korzystamy z bogactwa tradycyjnej i regionalnej kuchni. A jest co odkrywać. Każdy region, województwo, a czasami miasteczko czy wieś mogą się pochwalić oryginalną tylko dla nich potrawą. Przeglądając szlaki kulinarne oparte na tradycyjnej kuchni, nie można się oprzeć wrażeniu, że mleko i jego przetwory są najczęściej wykorzystywanymi składnikami w tej kuchni.

  • Cechy transportu płynnych produktów spożywczych

    W przemyśle spożywczym istotną wartością jest zaufanie klientów do kupowanych produktów. Bezpieczeństwo czy wysoka jakość nie mogą ulegać wątpliwości, bo na szali leży nie tylko decyzja zakupowa, ale także zdrowie. Dotyczy to również płynnych wyrobów, których transport podlega chyba najbardziej restrykcyjnym zasadom i przepisom.

We use cookies

Na naszej stronie internetowej używamy plików cookie. Niektóre z nich są niezbędne dla funkcjonowania strony, inne pomagają nam w ulepszaniu tej strony i doświadczeń użytkownika (Tracking Cookies). Możesz sam zdecydować, czy chcesz zezwolić na pliki cookie. Należy pamiętać, że w przypadku odrzucenia, nie wszystkie funkcje strony mogą być dostępne.

Ok